Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Veteranen Treffen

24/09/2022 @ 09:00 - 17:00

Nadat het Nationaal Veteraan Treffen helaas twee keer moest worden afgelast ligt het in de bedoeling om in 2022 het evenement als vanouds weer te laten plaatsvinden op het Exercitieveld in Woerden. Duizenden liefhebbers van klassieke twee- en driewielers zullen de weg erheen ongetwijfeld weer weten te vinden!

Wat er gaat gebeuren tijdens deze 30e editie staat nog open, maar zeker is dat het traditiegetrouw weer een waar spektakel wordt. Met als vaste ingrediënten natuurlijk de Kaasrit, de onderdelenbeurs en de clubpresentaties. De inschrijvingen voor de beurs en de clubs zijn weer open, zie hiervoor de betreffende pagina’s. Er wordt nu al aan gewerkt om van deze editie iets bijzonders te maken! Dus: zet zaterdag 24 september 2022 alvast in de agenda!

Kijk trouwens ook nog even op de pagina “Vrienden van het NVT”. Want met uw steun kan er de volgende keer weer een mooi klassieker-evenement worden neergezet!

Deelnemers met een klassieker van 25 jaar of ouder hebben gratis toegang. Bezoekers betalen slecht 5 Euro entree, kinderen tot 12 jaar gratis.

Dit evenement tel mee met de tourcompetitie.

Gegevens

Datum:
24/09/2022
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
www.nationaalveteraantreffen.com

Organisator

Stichting Nationaal Veteraan Treffen
E-mail
info@nationaalveteraantreffen.com

Locatie

Exercitieveld
Oostsingel 18
Woerden, 3441 GC
+ Google Maps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie en aankomende evenementen

Je bent succesvol ingeschreven